Відомий український фітнес-блогер Стужук помер від коронавірусу

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
Відомий український фітнес-блогер Стужук помер від коронавірусу

Dima Stuzhuk / Instagram

Український інстаграм-блогер, бізнесмен Дмитро Стужук помер від ускладнень коронавірусу.

Про це повідомила у своєму Instagram його колишня дружина, блогер Софія Стужук.

«Діми більше немає з нами. Його серце не витримало», — написала вона.

За словами жінки, її колишній чоловік мав проблеми з серцем, через це після інфікування COVID-19 виникли ускладнення і Дмитро Стужук впав у кому.

14 жовтня чоловік оприлюднив у своєму Instagram фото в кисневій масці та розповів, як захворів коронавірусом та про перебіг хвороби.

«Я теж думав, що немає жодного ковіду, і це все відносно. Поки сам не захворів. COVID-19 — хвороба не ефемерна. І важка. Погано мені стало на другий день у Туреччині. Я прокинувся серед ночі від того, що у мене набрякла шия і було важко дихати. Водночас трохи болів живіт. Наступного дня почав зʼявлятися кашель, але температури не було. Особливих симптомів хвороби теж не було, тому я подумав, що це можуть бути наслідки після заняття спортом, зміни клімату і харчування, ну і плюс сон під кондиціонером. Після повернення з Туреччини я одразу ж пішов здавати різні аналізи, робити УЗД і про всяк випадок вирішив пройти тест на COVID. Він виявився позитивним», — написав він.

За словами блогера, наступного дня він зробив КТ, йому призначили лікування і стали наполягати на госпіталізації, бо в нього був низький рівень кисню.

«Зараз там тривають ремонтні роботи, лікарня повністю набита людьми, деякі з них живуть у коридорі. Харчування немає, паперу немає, столових приладів теж немає! Мене ніхто про це не попереджав», — додав чоловік.

Дмитро Стужук вирішив лікуватися вдома та наголошував, що перебуває у стабільному стані.

Зазначимо, Дмитро Стужук мав мільйон підписників у Instagram, у його колишньої дружини Софії Стужук — 5,2 млн підписників, що є рекордом для українського Instagram, обоє пропагували здоровий спосіб життя, фітнес, розповідали про сімʼю та своє дозвілля. Софія Стужук виступає проти вакцинації дітей та пологів у лікарні, вона також поділяла думку свого колишнього чоловіка про перебільшення загрози від коронавірусу.