New York Post опублікував новий компромат на сина Байдена. ЗМІ повідомляють, що на черзі — секс-відео

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
New York Post опублікував новий компромат на сина Байдена. ЗМІ повідомляють, що на черзі — секс-відео

Teresa Kroeger / Getty Images for World Food Program USA

Американське видання New York Post опублікувало нову порцію компромату на сина кандидата в президенти США Джо Байдена Хантера Байдена. В одному з матеріалів йдеться про його звʼязки з китайськими чиновниками.

New York Post також розмістило фотографії Хантера Байдена, на яких він нібито вживає наркотики.

Видання стверджує, що знімки редакція знайшла на жорсткому диску, який їй передали з сервісного центру. Раніше на основі цих даних New York Post опублікувала нібито переписку Хантера з високопоставленим співробітником української компанії Burisma Вадимом Пожарським.

На знімках Хантер Байден лежить у ванній з сигаретою в роті, а також у ліжку, нібито з трубкою для куріння креку.

Британське видання Daily Mail повідомило, що в файлах з компʼютера знайшли відеозапис, на якому Хантер Байден курить крек під час «статевого акту з невідомою жінкою». На жорсткому диску також були безліч інших матеріалів відверто сексуального характеру. Daily Mail додає, що секс-відео Хантера Байдена незабаром буде опубліковано.

Daily Mail

Daily Mail

Звідки взялася інформація?

Що стосується джерела цих матеріалів, виданню Business Insider вдалося встановити, що їх міг передати співробітник сервісу з ремонту компʼютерної техніки в Делавері, де проживає родина Байденів. У квітні 2019 року в одну з майстерень «невідомий чоловік» приніс пошкоджений водою MacBook Pro, в якому, як зʼясувалося, були електронні листи та інші компрометуючі матеріали про Хантера Байдена.

Після ремонту власник майстерні, якого ідентифікували як Джона Пола Мак Айзека, намагався звʼязатися з Хантером Байденом, щоб повернути йому ноутбук. Проте, зазнавши невдачі, Айзек переглянув вміст компʼютера і повідомив про це ФБР. Правоохоронці через повістку до суду вилучили в Айзека ноутбук сина Байдена. Однак, як стверджує Айзек, він зробив копію жорсткого диска і передав її юристу, який представляв адвоката Дональда Трампа Рудольфа Джуліані. Зрештою, Джуліані передав матеріали The New York Post, яка і опублікувала частину вмісту компʼютера.

Нові звинувачення

The New York Post ввечері в четвер опублікувала новий компромат на Хантера Байдена. За даними видання, син Байдена укладав «вигідні угоди з найбільшою приватною енергетичною компанією Китаю», зокрема й таку, що, за його словами, буде «цікава йому і його родині».

Хантер нібито повинен був очолити спільне з китайською CEFC China консалтингове підприємство. Воно мало укласти з CEFC China трирічний контракт, за яким Байдену було обіцяно щорічно по $10 млн «тільки за знайомство».

  • У четвер газета New York Post опублікувала нібито переписку Хантера Байдена з високопоставленим співробітником української компанії Burisma Вадимом Пожарським. У ній йдеться про те, що Джо Байден, перебуваючи на посаді віцепрезидента США, у 2015 році завдяки синові зустрічався з Пожарським, хоча пізніше стверджував, що подібного роду контактів ніколи не мав.
  • Американське розвідувальна спільнота ще місяць тому зробила висновок, що злам пошти Burisma випливе як «жовтневий сюрприз» перед виборами президента. У витоку листування Хантера Байдена і представника Burisma звинувачують військову розвідку Росії і говорять про повторне втручання у вибори, як це було в 2016 році.