Нардеп Тищенко відреагував на чергові плівки Лероса та попросив для нього охорону в СБУ

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Нардеп Тищенко відреагував на чергові плівки Лероса та попросив для нього охорону в СБУ

УНІАН

Заступник голови фракції «Слуга народу» Микола Тищенко звернувся до СБУ із проханням надати охорону колезі по партії Гео Леросу. Про це він повідомив у Telegram-каналі.

«Ще вчора відправив запит в СБУ для надання держохорони Гео Леросу. Щоб наше «падше пташеня» було у безпеці, коли стане непотрібним для своїх ляльководів», — заявив Тищенко.

Зазначимо, що Лерос вранці 7 жовтня опублікував чергові плівки, де «Тищенко» обговорює зі «смотрящим по Києву» «Денисом Комарницьким», як розібратись з критиками. Про те, що на плівках саме вони — ми стверджувати не можемо, тому їхні прізвища у лапках.

«Але ось повинна бути програма і по Дубінському, і по Леросу. Може я його десь обійму в ресторані. Просто обійму, щоб він [кольоровий] став. Я його можу балончиком пофарбувати. Ну просто підійти там, балончиком. Можу зеленкою. Памʼятаєте, всім подобалося зеленкою», — зазначає «Комарницький».

Також він пропонує зробити так, щоб обох депутатів піймали публічно на хабарі, а Лероса взагалі — прикувати наручниками до авто і змусити бігти.

  • 2 жовтня Гео Лерос опублікував обіцяні плівки, на яких нібито записані розмови «смотрящего за Києвом» Дениса Комарницького із заступником голови фракції «Слуга народу» Миколою Тищенком. Згодом на це відреагували у «Слузі народу» — нардеп Олександр Качура подав заяву до Державного бюро розслідувань і Нацполіції.
  • Раніше під час виступу у Верховній Раді Лерос намагався увімкнути ці плівки, стверджуючи, що отримав їх від офіцера СБУ. Тоді нардеп також заявив, що на нього нібито готують напад Тищенко та Комарницький.