Нардеп Лерос опублікував нові аудіозаписи нібито розмов Тищенка. Там він обговорює обшуки у Комарницького та як «розібратися» з критиками

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

УНІАН

Народний депутат Гео Лерос опублікував другу частину записаних розмов нібито між нардепом Миколою Тищенком та «смотрящим по Києву» Денисом Комарницьким.

Відео він розмістив на своєму YouТube-каналі.

Зокрема, на аудіозаписах Комарницький та Тищенко нібито обговорюють, як розібратися із критиками нардепа, зокрема іншими депутатами — Олександром Дубінським та Гео Леросом.

«Але ось повинна бути програма і по Дубінському, і по Леросу. Може я його десь обійму в ресторані. Просто обійму, щоб він [кольоровий] став. Я його можу балончиком пофарбувати. Ну просто підійти там, балончиком. Можу зеленкою. Памʼятаєте, всім подобалося зеленкою», — зазначає нібито Комарницький.

Також він пропонує зробити так, щоб обох депутатів піймали публічно на хабарі, а Лероса взагалі — прикувати наручниками до авто і змусити бігти.

Дістається також і журналісту-розслідувачу Денису Бігусу. Його програма випускала розслідування про Комарницького.

«Дивіться, я ще хочу попросити, хлопці подивіться, Бігуса зарядити точно ніяк не можна? Коль, подумай, так. Бл*ть, тобто акуратно так», — каже нібито Комарницький, а в їхній бесіді з’являється третій — журналіст видання «Вести».

Співрозмовники обговорювали і обшуки СБУ у Комарницького. За словами Лероса, ці аудіозаписи були записані співробітниками СБУ у рамках справи про корупцію.

  • 2 жовтня Гео Лерос опублікував обіцяні плівки, на яких нібито записані розмови «смотрящего за Києвом» Дениса Комарницького із заступником голови фракції «Слуга народу» Миколою Тищенком. Згодом на це відреагували у «Слузі народу» — нардеп Олександр Качура подав заяву до Державного бюро розслідувань і Нацполіції.
  • Раніше під час виступу у Верховній Раді Лерос намагався увімкнути ці плівки, стверджуючи, що отримав їх від офіцера СБУ. Тоді нардеп також заявив, що на нього нібито готують напад Тищенко та Комарницький.