Фігурант плівок Лероса нардеп Тищенко заявив, що записи на них «навіть на фейк не тягнуть»

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

УНІАН

Заступник голови фракції «Слуга народу» Микола Тищенко заявив, що опубліковані плівки від Гео Лероса «навіть на фейк не тягнуть». Про це він написав у Telegram-каналі.

«Хочу запитати у замовників цього концерту. Ви самі хоч послухали, що ви даєте? Це ж навіть на фейк не тягне! Якби було хоч щось реальне, то пішли б з цим в НАБУ, а не в YouTube. Вже одне це показує, як оцінюють замовники виступ своєї тушки», — заяви Тищенко.

За його словами, якщо є докази або компромат, то необхідно йти до Національного антикорупційного бюро.

«А оскільки нічого немає, то сунутися туди нічого. Зараз будь-який найменший користувач компʼютера може завантажити в Інтернеті програмку. І голосом Левітана озвучити все, що завгодно», — додав він.

2 жовтня Гео Лерос опублікував обіцяні плівки, на яких нібито записані розмови «смотрящего за Києвом» Дениса Комарницького із заступником голови фракції «Слуга народу» Миколою Тищенком. Згодом на це відреагували у «Слузі народу» — нардеп Олександр Качура подав заяву до НАБУ і Нацполіції.

Раніше під час виступу у Верховній Раді Лерос намагався увімкнути ці плівки, стверджуючи, що отримав їх від офіцера СБУ. Тоді нардеп також заявив, що на нього нібито готують напад Тищенко та Комарницький.

  • У березні Лерос оприлюднив у Facebook відео, де брат глави Офісу президента Андрія Єрмака Денис обговорює питання призначення на різні державні посади. На відео з прихованої камери Денис Єрмак говорить про те, як просуваються «потрібні» законопроєкти у Верховній Раді, посади в Київській митниці та компанії «Укрзалізниця».