Facebook вперше видалила пост Трампа. У ньому президент США порівнював коронавірус із сезонним грипом

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Facebook вперше видалила пост Трампа. У ньому президент США порівнював коронавірус із сезонним грипом

Jackie Ramirez / Pixabay

Соціальна мережа Facebook видалила пост президента США Дональда Трампа про те, що сезонний грип небезпечніший за коронавірус.

Про це пише CNN.

У своєму сьогоднішньому повідомленні в соціальних мережах Трамп порівнював COVID-19 з сезонним грипом. «Сезон грипу насувається! Щорічно понад 100 тисяч людей попри існування вакцини вмирають від грипу. Чи будемо ми тепер через це закривати всю країну на карантин? Ні, ми навчилися жити з цим. Так само, як ми вчимося жити з COVID-19, який навіть менш летальний», — написав американський лідер.

Прессекретар Facebook Енді Стоун підтвердив, що соціальна мережа видалила повідомлення Трампа, оскільки воно несе неправдиву інформацію. Адміністрація Twitter, де Трамп також опублікував це повідомлення, позначила його як «таке, що вводить в оману».

  • Вранці 2 жовтня президент США Дональд Трамп повідомив, що отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Також захворіли перша леді Меланія і радниця президента Хоуп Хікс. У Білому домі запевнили, що у Трампа легкі симптоми хвороби. Він самоізолювався в президентській резиденції. Увечері того ж дня Трамп заявив, що в цілому відчуває себе добре, але є певна слабкість, тому його доставили у військовий госпіталь.
  • 6 жовтня Трамп виписався з військово-медичного центру Волтера Ріда, де він 4 дні лікувався від коронавірусу.