«Нехай починає з низів». Депутат Королевська прокоментувала висунення її сина в нардепи

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Депутат Наталія Королевська прокоментувала рішення свого 19-річного сина Ростислава Солода йти в політику та брати участь у місцевих виборах від партії «Опозиційна платформа — За життя».

У коментарі «Радіо Свобода» вона заявила, що Солод ріс у політичному середовищі, на його рішення вплинули гуманітарні поїздки, в яких він брав участь із нею.

«Дитині 19 років, стільки рівно років я в політиці [...], і в принципі все його життя проходило в політичному середовищі. Пів року тому, коли почалася пандемія, ми разом з ним поїхали з гуманітарними місіями, проїхали весь Донбас, [...] і тоді він побачив життя на свої власні очі. Коли у нього така ініціатива виникла, була моя умова: якщо ти хочеш йти в політику і якось хочеш себе проявляти, то йди на Донбас — ти там народився, ти там виріс. Іди там і питай у людей кредит довіри», — сказала Королевська.

Відповідаючи на запитання про те, що у сина не закінчена освіта і немає досвіду, депутат згадала про фракцію «Слуга народу». «Краще починати з самих низів на політичній драбині, ніж потім у 20 років ставати депутатом Верховної Ради, як понавибирали тут «зелених», які до цього не мали ні досвіду, ні якогось місця роботи», — заявила нардеп.

На критику щодо балотування сина Королевська відповіла, що «не читає фейсбук» і «у кожного є право на свою думку».