19-річного сина Королевської висунули у депутати Краматорської міськради від ОПзЖ

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
19-річного сина Королевської висунули у депутати Краматорської міськради від ОПзЖ

Facebook / Rostislav Solod

Партія «Опозиційна платформа — За життя» висунула кандидатом в депутати Краматорської міської ради сина нардепів від цієї політсили Наталії Королевської та Юрія Солода — 19-річного Ростислава Солода. Про це він повідомив у Facebook.

Солод-молодший розповів, що його команда останні кілька місяців «наполегливо працювала над стратегією розвитку міста», і закликав жителів міста прийти і проголосувати за «успішне і перспективне» майбутнє.

Він також опублікував світлини і відео з конференції партії, на яких видно, що на висуванні також були присутні і його батьки-нардепи.

Місцеве видання Kramatork Post повідомляє, що список партії ОПзЖ до місцевої ради Краматорська очолив колишній гендиректор Новокраматорського машинобудівного заводу Геннадій Суков.

  • «Опозиційна платформа — За життя» висунула кандидатом у мери Києва колишнього очільника КМДА Олександра Попова.
  • В Україні 5 вересня офіційно стартувала виборча кампанія місцевих виборів, які призначені на 25 жовтня. Висування кандидатів буде проходити з 15 до 24 вересня. 2 жовтня — оприлюднення інформації про реєстрацію кандидатів у депутати. З цього дня кандидат має право на офіційну агітацію. З 15 жовтня — розсилка іменних запрошень виборцям. 24 жовтня — день тиші (заборона на агітацію), а 25-го — самі вибори. Підсумки виборів будуть відомі 6 листопада.