«Слуга народу» відреагувала на наміри Галушка вийти з партії та його заяви про «продажність»

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
«Слуга народу» відреагувала на наміри Галушка вийти з партії та його заяви про «продажність»

Соколовська Інна / УНІАН

Партія «Слуга народу» відреагувала на заяви свого депутата Миколи Галушка про «продані» місця на місцевих виборах. Про це йдеться у повідомленні партії у Facebook.

«Це дуже серйозні звинувачення, оскільки «договорняки» та торгівля місцями у списках суперечать моральним принципам нашої команди. Тому служба безпеки партії вже почала відповідні перевірки», — зазначили у партії.

Також «Слуга народу» обіцяє перевірити інформацію керівника Київської обласної організації партії Олександра Дубінського про те, що Галушко зустрічався з політичними опонентами партії у себе на окрузі та, ймовірно, планував включити їхніх людей до списку на місцеві вибори.

Щодо заяв Галушка про намір вийти з партії «Слуга народу» — коли від депутата надійде офіційна письмова заява, тоді керівні органи партії розглянуть її. У «Слузі» наголосили, що про вихід Галушка з фракції не йдеться.

Нагадаємо, 26 вересня Галушко опублікував відеозвернення, у якому заявив про намір вийти з партії «Слуга народу». Він розповів, що всі місця у списку «СН» на його окрузі продані, а заяви про боротьбу з корупціонерами та старими елітами «залишилися лише словами». Також Галушко відмовився йти на місцеві вибори.

Галушко виграв вибори депутата до Верховної Ради у 97 виборчому окрузі з центром у Броварах Київської області.