«Ви, покидьки, мене не зупините». Нардеп Лерос відреагував на виключення із фракції «Слуга народу»

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
«Ви, покидьки, мене не зупините». Нардеп Лерос відреагував на виключення із фракції «Слуга народу»

Олександр Синиця / УНІАН

Народний депутат партії «Слуга народу» Гео Лерос, якого 1 вересня виключили зі складу фракції, подякував усім, «хто не побоявся дзвінка з Офісу президента».

Відповідний допис він зробив у Facebook.

«Скажу лише, ви можете відкривати скільки завгодно справ на мене, підпалювати моє майно, але ви, покидьки, мене не зупините. Я буду боротися з вашим режимом в судах, парламенті, на вулицях, на сході та заході. Я буду серед мільйона людей, що рано чи пізно вийдуть на вулицю і скажуть вам — ні», — додав Лерос.

Напередодні депутат Лерос повідомляв, що президент Володимир Зеленський розпорядився терміново виключити його з фракції. За словами Лероса, таке розпорядження Зеленський дав керівнику фракції Давиду Арахамії після його промови у Верховній Раді, коли він звинуватив президента у «злитті зі старою системою» і порушенні передвиборчих обіцянок.

Після цього депутати «Слуги народу» повідомили, що зібрали достатню кількість підписів, аби виключити Лероса зі складу фракції.

  • У березні Лерос оприлюднив у Facebook відео, де брат глави Офісу президента Андрія Єрмака Денис обговорює питання призначення на різні державні посади. На відео з прихованої камери Денис Єрмак говорить про те, як просуваються «потрібні» законопроєкти у Верховній Раді, посади в Київській митниці та компанії «Укрзалізниця».
  • Увечері 28 серпня народний депутат від «Слуги народу» Гео Лерос заявив, що йому підпалили автомобіль. Поліція почала розслідування.