Нардепу «Слуги народу» Гео Леросу підпалили автомобіль

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Нардепу «Слуги народу» Гео Леросу підпалили автомобіль

Олександр Синиця / УНІАН

Народний депутат від «Слуги народу» Гео Лерос заявив, що йому підпалили автомобіль. Про це нардеп написав ввечері 28 серпня у Facebook.

При цьому, політик поки не називає жодних подробиць. У поліції та ДСНС поки теж не повідомляють про інцидент.

Нардеп опублікував відео після підпалу.

На відео присутня ненормативна лексика.

Згодом він повідомив, що, як зʼясувалось, камери спостереження перестали працювати у режимі запису два тижні тому.

  • 29 березня депутат від «Слуги народу» Гео Лерос оприлюднив у Facebook відео, де брат глави Офісу президента Андрія Єрмака Денис обговорює питання призначення на різні державні посади. На відео з прихованої камери Денис Єрмак говорить про те, як просуваються «потрібні» законопроєкти у Верховній Раді, посади в Київській митниці та компанії «Укрзалізниця». На одному з відео брат голови ОП начебто проводить співбесіду з людиною, яка говорить, що претендує на посаду заступника міністра інфраструктури і хоче керувати компанією «Укрзалізниця». На іншому відео чоловік розповідає, що у нього є «хороша дівчинка, яка хоче очолити Національний комплекс «Експоцентр України».
  • У травні невідомі підпалили мотоцикл Дмитра Штанька та підкинули гранату в автомобіль Сергія Шумського. Обидвоє є фігурантами справи про плівки Дениса Єрмака, звинувачують його у корупції і подали відповідні заяви до Національної поліції.