Нардеп «Слуги народу» Галушко заявив про вихід з партії. Він записав звернення до Зеленського із поясненням свого рішення

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Нардеп «Слуги народу» Галушко заявив про вихід з партії. Він записав звернення до Зеленського із поясненням свого рішення

Facebook / Микола Галушко

Народний депутат від фракції «Слуга народу» Микола Галушко заявив про вихід із партії. Про це він оголосив у Facebook, опублікувавши відеозвернення до президента Володимира Зеленського.

Галушко заявив, що всі місця у списку «Слуги народу» на його окрузі продані, а заяви про боротьбу з корупціонерами та старими елітами «залишилися лише словами».

«Володимире Олександровичу [Зеленський], у 2019 році я разом з вами йшов на вибори. Після обрання Вас президентом я йшов разом із Вами на вибори до Верховної Ради. Весь цей шлях пройшла зі мною команда однодумців, яка працювала за ідею, за зміну ставлення влади до людей. Минуло два роки, але, на жаль, нічого не змінилося […] А зараз на місцевих виборах усі місця у списках від партії «Слуга народу» були продані. І заклик іти на вибори, боротися з корупціонерами і старими елітами, — на жаль, просто слова. Для цього достатньо відкрити список кандидатів від партії «Слуга народу» в моєму окрузі», — вважає Галушко.

Він заявив, що у таких виборах ні він, ні його команда брати участі не буде. «Тому я, Галушко Микола Леонідович, офіційно заявляю про вихід із партії «Слуга народу», — оголосив нардеп.

Галушко виграв вибори депутата до Верховної Ради у 97 виборчому окрузі з центром у Броварах Київської області.