Телеведуча Еллен Дедженерес вибачилась за «токсичну атмосферу» на майданчику й заявила про «новий розділ»

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Телеведуча Еллен Дедженерес вибачилась за «токсичну атмосферу» на майданчику й заявила про «новий розділ»

celebrityabc / Flickr

Американська телеведуча Еллен Дедженерес відкрила новий сезон свого ток-шоу, вибачившись перед персоналом після скарг на домагання та залякування з боку продюсерів. Відео вона опублікувала у Twitter.

«Я дізналася, що тут відбуваються речі, яких ніколи не мало трапитися. Я ставлюся до цього дуже серйозно і хочу сказати, що мені дуже шкода людей, яких це торкнулося. Ми внесли необхідні зміни, і сьогодні ми починаємо новий розділ», — заявила Дедженерес.

Вона зазначила, що повністю відповідальна за все, що відбувається на шоу та знімальному майданчику.

Телеведуча заявила, що вона хороша актриса, адже грала гетеросексуальних героїв, але не настільки, аби «приходити сюди щодня протягом 17 років і дурити вас». Дедженерес пояснила, що іноді їй стає сумно, вона злиться, переживає та інколи нестерпна, але намагається робити все, аби тим 270 людям, які з нею працюють, було добре.

Раніше пʼятеро колишніх співробітників шоу розповіли BuzzFeed News, що продюсер Ед Главін торкався до них, потираючи плечі та спину, а також клав руку їм на поперек. Десятки колишніх співробітників також заявили, що Главін «мав репутацію любителя спілкуватися з жінками», особливо в диспетчерській, і що він керував командою, використовуючи страх і залякування.

Щойно про це стало відомо, Дедженерес вибачилася перед співробітниками за «токсичну атмосферу» в її шоу, а трьох продюсерів звільнили.

  • «Шоу Еллен Дедженерес» — популярне у США токшоу. На американському телебаченні воно виходить з 2003 року та отримало 61 нагороду «Еммі». Щоденна аудиторія шоу становить близько 2,5 мільйона глядачів.