Американська ведуча Еллен Дедженерес вибачилася перед співробітниками за «токсичну атмосферу» її шоу

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Американська ведуча Еллен Дедженерес вибачилася перед співробітниками за «токсичну атмосферу» її шоу

celebrityabc / Flickr

Автор і ведуча популярного у США ток-шоу Еллен Дедженерес вибачилася перед колишніми співробітниками знімальної групи, які скаржилися на токсичну робочу атмосферу.

Про це пише People.

«Привіт всім, це Еллен. У перший день нашого шоу я сказала всім, що «Шоу Елен Дедженерес» стане місцем щастя — ніхто ніколи не підвищуватиме голос і до кожного ставитимуться з повагою. Очевидно, що щось змінилося, і я розчарована, дізнавшись про це. Через це я прошу вибачення. Будь-хто, хто знайомий зі мною, знає, що ці випадки суперечать тому, у що я вірю», — написала Дедженерес у листі співробітникам.

Вона підтвердила, що холдинг Warner Меdia почав внутрішнє розслідування, за результатами якого будуть вжиті відповідні заходи. «Успіх нашого шоу зростав у геометричній прогресії. Я була змушена покладатися на інших, щоб вони виконували свою роботу так, як я від них очікувала. Очевидно, деякі цього не зробили. Тепер це зміниться, і я впевнена, що це більше не повториться», — резюмувала Еллен.

Також ведуча поскаржилася на те, що деякі керівники виробництва шоу часто висловлювалися від її імені, «спотворюючи її слова».

Про що йдеться?

Колишні співробітники «Шоу Елен Дедженерес» поскаржилися на расизм і несправедливі звільнення. Скарги співробітників 16 липня опублікувало видання Buzzfeed. Вони розповідали виданню про «проблематичну лексику», а також про покарання за лікарняний або за відпустку, взяту, щоб відвідати похорон.

Відповідальність за те, що сталося, взяли на себе виконавчі продюсери програми Ед Главін, Мері Коннеллі та Енді Ласснер.