У США звільнили трьох продюсерів «Шоу Еллен Дедженерес» через скарги на залякування та домагання

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
У США звільнили трьох продюсерів «Шоу Еллен Дедженерес» через скарги на залякування та домагання

ronpaulrevolt2008 / Flickr

У США трьох продюсерів ток-шоу Еллен Дедженерес звільнили через звинувачення у сексуальних домаганнях і залякуванні співробітників. Про це повідомляє BuzzFeed News.

Ідеться про звільнення виконавчих продюсерів Еда Главіна і Кевіна Лемана, а також Джонатана Нормана. Таке рішення Дедженерес ухвалила після внутрішнього розслідування.

У попередній заяві для BuzzFeed News Леман заперечував «будь-які сексуальні домагання». Норман також сказав, що він «на 100% категорично заперечує ці звинувачення». Главін не відреагував на запити про коментарі.

Інші виконавчі продюсери заявили, що прагнуть викорінити «культуру страху» і що вони були «шоковані», почувши твердження про «проблематичну лексику» і покарання за лікарняний або за відпустку через похорон.

Раніше пʼятеро колишніх співробітників шоу розповіли BuzzFeed News, що Главін торкався до них, потираючи плечі та спину, а також клав руку їм на поперек. Десятки колишніх співробітників також заявили, що Главін «мав репутацію любителя спілкуватися з жінками», особливо в диспетчерській, і що він керував командою, використовуючи страх і залякування.

Щойно про це стало відомо, Дедженерес вибачилася перед співробітниками за «токсичну атмосферу» в її шоу.

  • «Шоу Еллен Дедженерес» — популярне у США ток-шоу. На американському телебаченні воно виходить з 2003 року та отримало 61 нагороду «Еммі». Щоденна аудиторія шоу становить близько 2,5 мільйона глядачів.