Дружина Порошенка очолить список «ЄС» на виборах до Київради

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Дружина Порошенка очолить список «ЄС» на виборах до Київради

Facebook / Петр Порошенко

Дружина п’ятого президента Петра Порошенка Марина очолить список «Європейської солідарності» на виборах до Київради.

Про це вона повідомила на з’їзді столичного осередку партії у Києві.

«Одразу хочу сказати: не відчуваю себе політиком, насамперед, я громадянка своєї країни, яку я дуже люблю. І мені не все одно, що буде з Україною і як буде розвиватися наша столиця», — заявила Марина Порошенко.

Сам Порошенко подякував своїй дружині за підтримку і зазначив, що вважає, що Марина стане «найкращим депутатом Київради».

«Переконаний, що Марина стане найкращим депутатом Київради. Вона йде разом з професійною патріотичною командою, яка має сформувати найбільшу фракцію. Фракцію, яка, спираючись на наш парламентський спецназ, захистить від «Слуг» місцеве самоврядування Києва, укорінене ще з часів європейського Магдебурзького права», — повідомив він.

  • Колишній очільник митниці Максим Нефьодов заявив, що йде під першим номером на вибори до Київської ради від партії «Голос».
  • Згідно з опитуванням, до Київської міської ради наступного скликання можуть пройти 6 партій. Лідирує партія Кличка УДАР із результатом 23,6%. На другому місці «Слуга народу» (13,6%), а на третьому — «Європейська солідарність» (13,1%). Також мають усі шанси пройти до Київради «Голос» (8,2%), «Опозиційна платформа — За життя» (7,4%) та «Батьківщина» (7,3%).