Журналіст Ткач повідомив про нове вторгнення невідомих у його будинок

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
Журналіст Ткач повідомив про нове вторгнення невідомих у його будинок

Соколовська Інна / УНІАН

У ніч проти 12 вересня в будинок журналіста Михайла Ткача, в помешканні якого були виявлені сліди можливого прослуховування, проникли невідомі.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook сам журналіст.

«Близько другої ночі я повернувся з роботи. Коли стояв на кухні біля вікна, почув у себе над головою шум на горищі. Вийшов на двір, аби контролювати виходи з чотирьох підʼїздів, які ведуть на горище. Викликав поліцію. Люки на горище були опечатані скотчем в рамках кримінального провадження. Поліція виявила зірвані «пломби» в одному з підʼїздів і зараз оглядає горище», — розповів Ткач.

  • 8 серпня журналіст програми «Схеми» Михайло Ткач повідомив, що знайшов у своїй квартирі ймовірні сліди прослуховувального пристрою. У стелі він виявив отвір завдовжки 60 см, який вів на горище. Ткач розповів, що раніше йому погрожували через журналістську діяльність і попереджали про прослуховування.
  • Поліція Києва після огляду квартири та горища будинку не знайшла слідів прослуховувальних пристроїв, але почала досудове розслідування.
  • Уночі 17 серпня невідомі спалили автомобіль, яким під час своїх розслідувань пересувався журналіст програми «Схеми» Михайло Ткач. Журналіст нагадав, що під час зйомок за цим автомобілем постійно стежили працівники Управління державної охорони. Тієї ночі авто стояло біля будинку, де живе водій.