Кевіна Спейсі знову звинуватили в домаганнях. Вони нібито сталися понад 30 років тому

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Кевіна Спейсі знову звинуватили в домаганнях. Вони нібито сталися понад 30 років тому

Imagen Primero / Flickr

Проти американського актора Кевіна Спейсі висунули нові звинувачення в сексуальних домаганнях.

Про це пише The Guardian.

Звинувачення висунули двоє акторів — Ентоні Репп і ще одна неназвана особа. Спейсі звинувачують у сексуальних домаганнях в 1980-х, коли позивачі були підлітками.

Позов подали до Верховного суду штату Манхеттен. У ньому Репп докладно розповів про те, як Спейсі зробив йому пропозицію сексуального характеру, коли Ентоні відвідав вечірку в підлітковому віці.

Інший позивач, імʼя якого не розголошують, сказав, що він познайомився зі Спейсі в підлітковому віці, коли брав уроки акторської майстерності. За його словами, Спейсі кілька разів запрошував його до своєї квартири і вступав з ним у статеві відносини. У скарзі позивач сказав, що Спейсі намагався зґвалтувати його під час останнього візиту.

  • Прокурори Лос-Анджелесу відмовилися продовжувати розгляд справи про сексуальні домагання голлівудського актора Кевіна Спейсі до масажиста через смерть позивача.
  • У серпні 2018 року прокуратура округу Лос-Анджелес почала розслідувати ще одну справу про зґвалтування, фігурантом якої є актор Кевін Спейсі. Його звинувачують у нападі на чоловіка в Малібу в жовтні 2016 року.
  • Захист зірки серіалу «Картковий будинок» Кевіна Спейсі вважає, що звинувачення в домаганнях можуть бути сфабрикованими. На думку адвоката Алана Джексона, на цих скандалах просто хочуть заробити.