У США закрили справу проти зірки «Карткового будинку» Кевіна Спейсі за звинуваченням у домаганнях

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Прокурори Лос-Анджелеса відмовилися продовжувати розгляд справи про сексуальні домагання голлівудського актора Кевіна Спейсі до масажиста через смерть позивача. Про це повідомляє Los Angeles Times.

Масажист стверджував, що Спейсі намагався поцілувати його і доторкався його геніталій під час сеансу в будинку актора в Малібу в жовтні 2016 року. «Під час розслідування жертва померла. Твердження про сексуальне насильство не можуть бути доведені без участі жертви. Таким чином, справу було закрито», — заявила заступник глави департаменту окружного прокурора з боротьби з сексуальними злочинами Христина Баклі.

Адвокати Спейсі стверджували, що справа сфабрикована, оскільки сторона обвинувачення не змогла точно описати час і місце подій, а також наполягали на абсурдності претензій масажиста. The Hollywood Reporter раніше повідомив, що масажист, який обвинувачував Спейсі в домаганнях, помер 11 вересня від раку.

У липні 2019 року з Кевіна Спейсі зняли звинувачення у справі про домагання до 18-річного хлопця. Імовірний потерпілий Вільям Літтл відмовився свідчити в суді. Він не захотів надати інформацію про свій нібито втрачений телефон, яка, на думку адвокатів Спейсі, могла виправдати актора.