LA Times: Кевіна Спейсі звинуватили ще у двох епізодах зґвалтування чоловіків — у 1992 і 2016

Автор:
Олена Мельник
Дата:
LA Times: Кевіна Спейсі звинуватили ще у двох епізодах зґвалтування чоловіків — у 1992 і 2016

wikimedia.org

Прокуратура округу Лос-Анджелес почала розслідувати ще одну справу про зґвалтування, фігурантом якої є актор Кевін Спейсі. Його звинувачують у нападі на чоловіка у місті Малібу в жовтні 2016 року, повідомляє The Los Angeles Times.

«Справа про сексуальне насильство знаходиться на стадії розгляду», — заявив представник прокурора Грег Рислінг. Він відмовився розкрити подробиці розслідування.

Спікер шерифа округу Лос-Анджелес уточнила, що розслідування почалося в травні 2018 року. Представники актора поки не коментують цю інформацію.

Відзначається, що офіс шерифа розслідував ще один епізод сексуального насильства, в якому звинувачують актора. Інцидент стався в Західному Голлівуді в жовтні 1992 року. Але через закінчення строку давності притягнути Кевіна Спейсі до суду в рамках цієї справи неможливо.

Голлівудський актор, кінорежисер і продюсер Кевін Спейсі неодноразово ставав фігурантом секс-скандалів. Володаря двох «Оскарів» звинуватили в сексуальних домаганнях не менше 15 чоловіків. Серед них — актор Ентоні Репп, якому на момент інциденту було 14 років.

Після скандалу серіал «Картковий будиночок», в якому актор зіграв головну роль, закрили. Останній, шостий, сезон зняли без Спейсі. Багато інших організацій також відмовили акторові у співпраці.