Творці «Карткового будинку» залили кровʼю Кремль. Анонс нового сезону

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Творці «Карткового будинку» залили кровʼю Кремль. Анонс нового сезону

instagram.com

У мережі зʼявився постер нового політичного сезону серіалу «Картковий будинок». На трьох постах-знімках зображений московський Кремль, залитий кровʼю, і звернення до Петрова – персонажа президента Росії в серіалі.

Промо-кадри опубліковані в офіційному акаунті серіалу в Instagram. Кожен знімок супроводжується невеликий підписом.

«Президенту Петрову у його скрутному становищі. Ми брехали занадто довго. Ми вбивці», – йдеться в тексты.

Три поста-знімка складаються в постер

Очевидно, творці «Карткового будинку» натякають, що наступний сезон популярного серіалу присвячений складним американсько-російським відносинам.

«Картковий будинок» (англ. House of Cards) — американський телесеріал в жанрі політичного трилера. Премʼєра перших 13 серій на Netflix відбулася 1 лютого 2013. Всього за кілька років вийшло вже пʼять сезонів картини.

Дія серіалу відбувається у Вашингтоні і розгортаються навколо вигаданого американського політичного діяча Френка Андервуда, який з допомогою інтриг і вбивств пройшов шлях від конгресмена до президента США. Головну роль в картині зіграв Кевін Спейсі. Однак восени 2017 року актора звинуватили в сексуальних домаганнях. Після цього компанія Netflix розірвала співпрацю з артистом. Останній, шостий сезон, зняли без участі Спейсі, а головною героїнею серіалу стала Клер Андервуд – дружина головного персонажа політичної драми. Премʼєра стрічки запланована на осінь 2018 року.