Google запускає дитячий режим на планшетах з Android. Що він дозволяє?

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Videvo

Компанія Google створила дитячий режим Kids Space для планшетів на Android, в якому є додатки, книги і відео. Завдяки цьому діти можуть як навчатись, так і розважатись.

Про це йдеться у блозі компанії.

Kids Space буде доступний в усьому світі спочатку на окремих планшетах Lenovo, і незабаром зʼявиться на всіх інших планшетах з Android.

«Діти — природжені дослідники, і коли у них є доступ до якісного контенту, вони можуть прочитати про свого улюбленого динозавра, подивитися відео про те, як приготувати смаколик, або відкрити для себе нові хобі», — зазначили у Google.

Інструмент Family Link дозволить батькам управляти Kids Space — встановлювати обмеження часу користування планшетом, фільтри безпеки контенту, контроль конфіденційності та багато чого іншого.

Окрім цього у Google Play зʼявилась нова вкладка «Для дітей», де зібрані програми, які схвалили викладачі.

Нагадаємо, що компанія Google анонсувала низку нових функцій, які допоможуть спростити дистанційне навчання у сервісі конференц-звʼязку Google Meet. Відтепер у мозаїчному форматі Google Meet зможуть брати участь до 49 учасників — інтерфейс буде схожим до Zoom. У вересні компанія також інтегрує у Meet свою цифрову дошку Jamboard, а в жовтні Google додасть можливість розмивати або замінювати фон.