Google поліпшила у додатку Maps деталізацію карт

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Компанія Google випустила оновлення свого картографічного сервісу Google Maps, поліпшивши деталізацію.

Про це повідомляє The Verge.

В оновленні додали нові елементи деталей рельєфу, зокрема більш поглиблено пропрацьовані ландшафт, дороги і карти населених пунктів. У Google Maps тепер більш детально можна розрізнити пустелі, льодовики (сніжні покриви) та ліси.

The Verge

Що стосується міст, то тепер користувачі можуть розрізняти такі обʼєкти вулиць, як тротуари та пішохідні переходи, але поки не в усіх містах. В оновленні поки деталізовані Нью-Йорк, Сан-Франциско, Лондон і ще кілька десятків міст. Решту закінчать найближчим часом.

The Verge

  • Компанія Google анонсувала низку нових функцій, які допоможуть спростити дистанційне навчання у сервісі конференц-звʼязку Google Meet. Відтепер у мозаїчному форматі Google Meet зможуть брати участь до 49 учасників — інтерфейс буде схожим до Zoom. У вересні компанія також інтегрує у Meet свою цифрову дошку Jamboard, а в жовтні Google додасть можливість розмивати або замінювати фон.
  • Google випустила для свого браузера Chrome розширення Ads Transparency Spotlight, яке розкриває дані про рекламодавців і показує користувачам, чому вони бачать конкретну рекламу.