Очільник ОАСК Вовк прийшов на допит в НАБУ і пішов звідти за 40 хвилин. У Бюро в зірваному допиті звинувачують адвокатів судді

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Очільник ОАСК Вовк прийшов на допит в НАБУ і пішов звідти за 40 хвилин. У Бюро в зірваному допиті звинувачують адвокатів судді

Facebook / Павло Вовк

Очільник Окружного адміністративного суду Павло Вовк прийшов на допит в Національне антикорупційне бюро.

Про це він сам написав у своєму Facebook.

Однак він пішов із Бюро вже за 40 хвилин після цього, тому що на місці не було слідчого.

«Я, як законослухняний громадянин, прийшов на призначений час, проте не застав у НАБУ нікого, крім журналістів, яким хтось дбайливо повідомив про час мого приходу. Слідчого на місці не виявилося», — повідомив Вовк.

За його словами, адвокат намагався телефоном сконтактувати зі слідчим, але той не брав слухавки. Тому через 40 хвилин він пішов з НАБУ.

Водночас директор НАБУ Артем Ситник заявив, що допит Вовка зірвався через дії його адвокатів. Вони начебто просили перенести допит на пів години пізніше, а самі прийшли ще раніше.

«Дійсно, сьогодні пан Вовк приходив на допит, сторона захисту попросила перенести на пів години, але прийшли раніше. І через 5 хвилин одразу пішли. І про це, відповідно, написали у Фейсбуці», — зазначив він. Ситник додав, що Вовка вже завтра знову чекають на допит.