Google продовжила віддалений режим роботи для своїх співробітників. Вони працюватимуть не в офісі до літа 2021 року

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Videvo

Компанія Google продовжила віддалений режим роботи для своїх офісних працівників.

Про це пише Інтерфакс.

Раніше там планували повноцінно відновити роботу своїх офісів по всьому світу вже в січні 2021 року, однак тепер віддалений режим продовжили до липня 2021 року.

«Я сподіваюся, що це дасть вам гнучкість, необхідну для досягнення рівноваги між роботою і турботою про себе і близьких у найближчі 12 місяців», — написав працівникам виконавчий директор корпорації Alphabet, куди входить і Googlе, Сундар Пічаї.

Загалом такі заходи вплинуть на роботу близько 200 тисяч працівників не лише в каліфорнійській штаб-квартирі, а й в інших країнах світу.

  • Компанія Google виплатить по $1 000 працівникам, які залишаться працювати віддалено. Гроші виділять на купівлю техніки для роботи та офісних меблів додому.
  • Премʼєр-міністр Барбадосу Міа Моттлі заявила, що ця країна Карибського басейну планує запровадити візу, яка дозволить відвідувачам залишатися на острові до року і працювати віддалено. Ключова мета такого ходу — відновлення туристичної галузі. Оскільки короткострокові подорожі організувати складно, Барбадос планує видавати візи на рік, щоб туристи жили там і робили покупки на території Барбадосу.
  • Штаб-квартира ООН 9 липня відкрилася після карантину. 20 липня вона перейшла на перший етап послаблення протиепідемічних заходів у звʼязку з поліпшенням ситуації з коронавірусом у Нью-Йорку.