«Робота з регіонами». Радник Єрмака розповів, чим в ОП займатиметься чиновник часів Януковича Курдінович

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Робота з регіонами». Радник Єрмака розповів, чим в ОП займатиметься чиновник часів Януковича Курдінович

Сенько Олександр / УНІАН

Колишній голова Державного комітету з питань телерадіомовлення Олександр Курдінович відповідатиме за комунікацію Офісу президента з регіонами.

Про це йдеться у матеріалі «Бабеля».

На запит «Бабеля» про статус і завдання колишнього чиновника в ОП відповіли, що Курдінович керує Службою з питань інформполітики Офісу. За словами радника голови Офісу президента Михайла Подоляка, в ОП Курдінович відповідає за те, щоб «сигнали по президентській вертикалі потрапляли до потрібних департаментів облдержадміністрацій». «Кажучи коротко, Курдінович відповідає за роботу з регіонами», — йдеться у матеріалі.

При цьому, сам Курдінович відмовився розповісти «Бабелю» про свої обовʼязки і завдання. «Він тільки раз відповів на дзвінок «Бабеля» і пообіцяв, що на всі запитання відповість «уповноважена людина» — цього так і не сталося», — йдеться у матеріалі.

  • 2 липня стало відомо, що Олександр Курдінович, який у 2011—2014 роках керував Держкомітетом телебачення і радіомовлення України (Держкомтелерадіо), очолив Службу з питань інформаційної політики Офісу президента.