Ексголова Держкомтелерадіо часів Януковича очолив Службу з питань інформаційної політики Офісу президента

Автор:
Марія Жартовська
Дата:
Ексголова Держкомтелерадіо часів Януковича очолив Службу з питань інформаційної політики Офісу президента

Олександр Курдінович.

УНІАН

Олександр Курдінович, який у 2011—2014 роках керував Держкомітетом телебачення і радіомовлення України (Держкомтелерадіо), очолив Службу з питань інформаційної політики Офісу президента. Про це йдеться у відповіді Офісу президента на інформаційний запит «Бабеля».

Курдіновича у 2011 році на посаду керівника Держкомтелерадіо призначив тодішній президент Віктор Янукович. У березні 2014 року він за власним бажанням подав у відставку, Верховна Рада її прийняла.

«Бабель» направив запит в Офіс президента щодо Курдіновича, оскільки він повинен затверджувати всі макети в рамках піару програми «Велике будівництво».

«Бабель»

У коментарі «Бабелю» Курдінович повідомив, що нічого затверджувати не повинен. Він також ухилився від відповіді на питання, чому в листі, який Офіс президента розіслав в обласні адміністрації, вказані його контакти. Після уточнювального питання про те, чи працює він в ОП, співрозмовник поклав трубку.

«Бабель» направив інформаційний запит в Офіс президента щодо Курдіновича. У відповіді зазначається, що той обіймає посаду голови Служби з питань інформаційної політики Офісу президента. Чим конкретно займається ця служба, в Офісі не уточнили.

В Офісі президента також пояснили, що брендбук «Великого будівництва» розробили в Директораті з питань інформаційної політики.