Хабар главам САП і НАБУ: суд заарештував третю фігурантку справи і призначив 120 млн грн застави

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід третій фігурантці справи про передачу $6 млн хабара очільникам САП і НАБУ у вигляді арешту з можливістю внесення застави у розмірі 120 024 200 грн.

Про це «Бабелю» повідомили у пресслужбі суду.

Під варту взяли колишню керівницю одного з департаментів Державної фіскальної служби. Строк дії запобіжного заходу — до 10 серпня.

У разі внесення застави на фігуранта покладаються процесуальні обовʼязки: прибувати за першим викликом до слідчого, прокурора та суду; не відлучатися з Києва без дозволу слідчого, прокурора або суду; повідомляти слідчого, прокурора та суд про зміну свого місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування з будь-якими особами з приводу обставин, викладених у підозрі, крім своїх захисників, слідчих, детективів, прокурорів, слідчого судді, суду; носити електронний засіб контролю.

ЗМІ повідомляють, що йдеться про Олену Мазурову. Адвокат іншого фігуранта справи — першого заступника начальника управління Державної податкової служби в Києві Миколи Ільяшенка — раніше заявив, що у третього підозрюваного у справі нібито виявили коронавірус.