Тимошенко заявила, що підтримає Олега Ляшка на виборах до Ради. Минулого тижня їх бачили разом у кафе

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Тимошенко заявила, що підтримає Олега Ляшка на виборах до Ради. Минулого тижня їх бачили разом у кафе

УНІАН

Лідерка ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що її партія підтримає очільника Радикальної партії Олега Ляшка на довиборах до парламенту на 208 окрузі, на якому колись переміг загиблий Валерій Давиденко.

Про це Тимошенко заявила на брифінгу.

«На 208 окрузі всі українські сили мусять об’єднатися і висунути єдиного кандидата […] Це Олег Ляшко. Він в Чернігівській області особливо працював, це по суті його батьківщина і він там має велику підтримку людей […] Наша команда на спільному засіданні підтримала кандидатуру Ляшка, як єдиного кандидата від українських сил на 208 окрузі. Ми не будемо висувати свого кандидата», — сказала Тимошенко.

Ляшко вже встиг подякувати Тимошенко. «Дякую, Юля!» — написав Ляшко у Twitter.

Минулого тижня ЗМІ писали про зустріч Тимошенко та Ляшка в одному з київських кафе.

Раніше Ляшко заявив, що балотуватиметься на виборах до парламенту на 208 окрузі. Він розповів, що мав непрості стосунки із Давиденком, однак той був «потужним депутатом» і багато зробив для Чернігівської області. Також Ляшко нагадав, що 2012 року переміг на цьому окрузі з «феноменальним успіхом».

  • 23 травня у Києві знайшли мертвим депутата Верховної Ради Валерія Давиденка (депутатська група «Довіра»). Його з вогнепальним пораненням голови знайшли близько 17:30 у приміщенні офісу, у Шевченківському районі столиці. На місці виявили пістолет.
  • За словами заступника очільника МВС Антона Геращенка, правоохоронці розглядають версію вбивства, самогубства або інсценування самогубства.
  • Валерій Давиденко був мажоритарником, 2019 року він переміг на 208 окрузі у Чернігівській області. За законом, ЦВК має призначити повторні вибори на окрузі.