Прем’єр Вірменії Пашинян заявив, що одужав від коронавірусу

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Прем’єр Вірменії Пашинян заявив, що одужав від коронавірусу

Mikhail Svetlov / Getty Images

Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян повідомив, що отримав негативні результати повторного тесту на зараження коронавірусом. Це означає, що він одужав від хвороби.

Про це Пашинян написав у своєму Facebook.

«Ми щойно отримали результати повторних тестів членів нашої сімʼї. Вони негативні в усіх нас. Ми також отримали негативні результати учора», — заявив він.

Пашинян підкреслив, що його родині спочатку варто переглянути всі терміни та причини зараження й остаточно підтвердити одужання. Проте найголовніше, — щоб усі були здорові. Він також зазначив, що вже повернувся до повноцінної роботи очільника уряду Вірменії.

  • 1 червня премʼєр-міністр Вірменії Нікол Пашинян повідомив, що інфікувався коронавірусом. Він розповів, що не мав жодних симптомів хвороби, але все-таки вирішив здати тест на коронавірус.
  • Раніше премʼєр назвав катастрофою те, що громадяни Вірменії не дотримуються карантину. Він запустив у Facebook флешмоб — користувачі надсилають йому фото скупчень людей біля банків, поштових відділень і магазинів, які він потім публікує на своїй сторінці.
  • У Вірменії режим надзвичайного стану через пандемію коронавірусу оголосили ще 16 березня. Він попередньо триватиме до 13 червня. При цьому, з 18 травня у країні відновив роботу громадський транспорт, запрацювали спортзали, дитсадки та заклади громадського харчування.