Заступник голови ОП Тимошенко: Зеленський мав «жорстку розмову» з Тищенком через скандал з його рестораном

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

УНІАН

У президента Володимира Зеленського була «серйозна розмова» із нардепом Миколою Тищенком через скандал з його рестораном «Велюр».

Про це йдеться у матеріалі «Бабеля».

Інформацію про таку розмову повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко на закритій зустрічі з представниками медіа. Подробиці цієї зустрічі стали відомі «Бабелю» від кількох незалежних одне від одного джерел.

На питання про те, чи буде Тищенко балотуватися у мери Києва від «Слуги народу», як планувалося раніше, Тимошенко відповів, що швидше за все ні. «Зараз партія шукає рейтингового кандидата, який зможе дати бій меру Києва Віталію Кличку», — йдеться у матеріалі.

Пізніше Тимошенко підтвердив у ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV інформацію про «жорстку розмову» між Зеленським та Тищенком. «У президента була дуже жорстка розмова з цим депутатом. Я сподіваюся, це буде приклад для інших депутатів, що так не варто робити», — пояснив Тимошенко.

Скандал із рестораном Тищенка

Журналісти проєкту Bihus.Іnfo повідомили, що під час карантину ресторан нардепа «Слуги народу» Миколи Тищенка відвідують відомі в політичних колах люди. Зокрема, нардепи Антон Яценко й Олександр Кабанов, Віталій Кисіль (працює в компанії «Метінвест» олігарха Ріната Ахметова) та інші.

Згодом нардеп Яценко запевняв журналістів, що він давно не відвідує ресторани та не заходив у «Велюр». Кабанов, навпаки, сказав, що був у ресторані, але заходив «до свого друга Колі».

Журналісти намагалися забронювати столик, однак їм у ресторані відповіли, що заклад зачинено через карантин.