На вʼїздах до Києва з 16 квітня будуть міряти температуру тіла

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

З 16 до 20 квітня на вʼїздах до Києва будуть вимірювати температуру тіла пасажирів транспорту, який прямує до столиці. Про це під час брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко.

Обовʼязкове вимірювання температури стосується пасажирів автобусів, вантажно-пасажирського, легкового транспорту, який перевозить понад 3 людей, включно з водієм.

3 квітня уряд вирішив створити на в’їздах і виїздах з території областей контрольно-пропускні пункти. Тоді обласним центрам та Київській міській державній адміністрації доручили встановити особливий режим на вʼїздах і виїздах з території областей та організувати моніторинг стану здоровʼя людей шляхом безконтактного вимірювання температури.

  • Станом на 12:00 14 квітня у Києві кількість хворих на коронавірус зросла до 551 людини. Померли 10 людей, одужали — 12.
  • Із 6 квітня в Україні посилили карантин — тепер зʼявлятися в громадських місцях можна тільки в масках і з документами. 8 квітня уряд змінив карантинні обмеження: для деяких українців віком від 60 років ізоляція необовʼязкова.
  • Із 8 квітня до Дніпра заборонили вʼїжджати транспортним засобам з інших регіонів.