У США сенатор став волонтером у лікарні після того, як перехворів на коронавірус

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

У США сенатор-республіканець від штату Кентуккі Ренд Пол одужав від коронавірусу і зараз як волонтер допомагає місцевій лікарні. Про це він розповів у своєму Twitter.

У сенатора виявили коронавірус у березні, зараз його знову протестували і результат негативний. Після одужання Ренд Пол вирішив допомагати лікарні.

«Я почав волонтерство в місцевій лікарні, щоб допомогти тим, хто потребує медичної допомоги, в тому числі хворим на коронавірус. Разом ми подолаємо це», — наголосив сенатор.

Станом на 8 квітня у США зафіксовано понад 399 тисяч інфікованих коронавірусом. Число смертей — майже 13 тисяч. Країна займає перше місце за кількістю інфікованих.

  • Президент США заявив, що в країні зараз проходять випробування 10 препаратів від коронавірусу SARS-CoV-2.
  • Трамп через запроваджені карантинні обмеження на тлі поширення коронавірусу за місяць втратив $1 млрд, що становить третину його статку.
  • Трамп прогнозує, що пік поширення коронавірусу в країні припаде на середину квітня. До 30 квітня він продовжив обмежувальні заходи у країні, хоча раніше розраховував, що їх скасують до Великодня, 12 квітня. Він сподівається, що помре не більш ніж 100 тисяч людей.