Усик підтвердив скасування дебюту в суперважкій вазі, але пообіцяв повернутися

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Український боксер Олександр Усик підтвердив скасування першого бою в суперважкій вазі у звʼязку з отриманою травмою. Про це спортсмен повідомив на своїй сторінці в Instagram.

«Дорогі друзі, вітаю. Погана новина у нас: дебют у суперважкій вазі на 25 травня відміняється у звʼязку з тим, що я отримав травму. Дорогі друзі, пробачте всі за очікування. Нічого, ми повернемося сильнішими. На все воля Божа. У нас все нормально, гарний позитивний настрій. Усім добра», — зазначив він.

Також Усик вибачився перед шанувальниками, які чекали на його бій із камерунцем Карлосом Такамом.

  • 8 травня менеджер Олександра Усика заявив, що перший бій українця в суперважкій вазі, який мав відбутися 25 травня у США, скасований. Пізніше цю ж інформацію підтвердив і промоутер Усика Едді Хірн.
  • Усик володіє чемпіонськими поясами за версіями WBO, IBF та WBC. У нього 16 перемог і жодної поразки. Українець є першим переможцем Всесвітньої боксерської суперсерії. У фіналі цього турніру він переміг росіянина Мурата Гассієва, обʼєднавши чотири чемпіонські пояси.
  • Раніше абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі український боксер Олександр Усик відмовився від титулу чемпіона за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і вирішив, що не буде відстоювати його проти росіянина Дениса Лебедєва.