Дебютний бій Усика в суперважкій вазі 25 травня скасовано

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Перший бій у суперважкій вазі українського боксера Олександра Усика, який повинен був відбудуться 25 травня у США, скасовано. Про це повідомив його менеджер Олександр Красюк в Instagram.

Через травму спортсмена його поєдинок проти Карлоса Такама з Камеруну відкладено.

«На жаль, Олександр Усик отримав травму і його дебют у супертяжах не відбудеться 25 травня. Бажаємо Саші якнайшвидшого одужання! Нова дата поєдинку буде оголошена в найближчому майбутньому», — повідомив він.

Інформацію підтвердив у Twitter і промоутер українця Едді Гірн. Він зазначив, що Усик не зможе вийти на ринг через травму біцепса.

Поєдинок повинен був відбутися в Оксон-Гілл (штат Меріленд, США). Раніше планувалося, що Усик і Такам зустрінуться в Чикаго 18 травня, але дату вирішили змінити.

  • Усик має чемпіонські пояси за версіями WBO, IBF і WBC. У нього 16 перемог і жодної поразки. Українець є першим переможцем Всесвітньої боксерської суперсерії. У фіналі цього турніру він переміг росіянина Мурата Гассієва, обʼєднавши чотири чемпіонські пояси.
  • На рахунку Такама 42 бої на професійному рингу. 36 разів камерунець здобував перемогу і пʼять разів програвав. Ще один поєдинок завершився нічиєю.
  • Раніше абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі український боксер Олександр Усик відмовився від титулу чемпіона за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і вирішив, що не буде відстоювати його проти росіянина Дениса Лебедєва.