«Це неправда!» Вакарчук заперечив, що стане першим у списку БПП на парламентських виборах

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук заявив, що не піде на чергові парламентські вибори першим номером в оновленому списку партії «Блок Петра Порошенка». Так музикант написав у Twitter, відповідаючи на запитання журналістки Крістіни Бердинських.

«Як правило, я чутки не коментую. Але раз вже прямо запитали, відповім. Ні, це неправда!» — зазначив Вакарчук.

  • 23 квітня лідер гурту «Океан Ельзи» анонсував проведення концерту в Національному експоцентрі ВДНГ. Він називатиметься «Океан не мовчить» і, скоріше за все, відбудеться на День Києва, 25 травня.
  • 28 січня Святослав Вакарчук заявив, що не братиме участі в президентських виборах 2019 року. Проте відомо, що музикант розглядає свою участь у парламентських виборах, які відбудуться в жовтні 2019 року.
  • Лідер групи «Океан Ельзи» також пропонував людям допомогти йому з вибором назви для його політичної партії та пообіцяв за кращий варіант приз — примірник написаного його рукою тексту пісні «Скільки нас» із автографом. Соцмережі своєрідно сприйняли заклик про допомогу та видали безліч жартів з приводу політичного курсу, який Вакарчук не озвучив.
  • 23 квітня президент Петро Порошенко провів закриту зустріч з нардепами від свого блоку та міністрами, що представляють БПП в уряді. Він розповів про намір перезапустити партію, а члени списку для участі у виборах будуть обиратися шляхом праймеріз.