«Океан не мовчить». Вакарчук на День Києва хоче провести «демократичний концерт з демократичними цінами»

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук анонсував проведення концерту в Національному експоцентрі ВДНГ. Про це він повідомив у своєму відеозверненні, опублікованому в Facebook.

«Я тут ішов поруч і подумав, а чому б тут не зробити несподівано концерт групи «Океан Ельзи», наприклад, на День Києва, 26 травня. Поставити сцену, на 360 градусів доступну для перегляду, зробити одну суцільну фан-зону, ніяких сидячих місць. Ніякої VIP-зони. Демократичний концерт з демократичними цінами в демократичній країні», — сказав він.

За словами Вакарчука, назва концерту буде «Океан не мовчить».

«Мені здається, це класна ідея. Я хочу запитати, що думаєте ви. До речі, це питання і до наших шанувальників, і до музикантів групи «Океану Ельзи». Вони теж ще не знають про цю ідею. Якщо всі за, то давайте візьмемо і зробимо», — додав співак.

  • 28 січня Святослав Вакарчук заявив, що не братиме участі в президентських виборах 2019 року. Музикант наголосив, що його не цікавлять влада та президентська посада. Проте для нього важливо, щоб у країні відбулися зміни. До цього його неодноразово вносили до рейтингів кандидатів у президенти на виборах 2019 року під час соціологічних опитувань.
  • Відомо, що Вакарчук розглядає свою участь у парламентських виборах у жовтні 2019 року.
  • Лідер групи «Океан Ельзи» також пропонував людям допомогти йому з вибором назви для його політичної партії і пообіцяв за кращий варіант приз — примірник написаного його рукою тексту пісні «Скільки нас» із автографом. Соцмережі своєрідно сприйняли заклик про допомогу і видали безліч жартів з приводу політичного курсу, який Вакарчук не озвучив.