«Не йди!» та «Здамся з боєм». Вакарчук запропонував придумати назву його партії. Соцмережі допомогли

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук запропонував людям допомогти йому з вибором назви для його політичної партії і пообіцяв за кращий варіант приз — примірник написаного від його руки тексту пісні «Скільки нас» із автографом.

Про це він заявив в інтервʼю журналістці Соні Кошкіній.

«Я звертаюся до людей, може ви запропонуйте назву для нашої майбутньої команди? Ну не «Океан Ельзи» ж мені її називати? Не важливо, якою буде далі її роль, але назва — це дуже відповідально. І я буду радий побачити ваші відповіді. Хто знає, може, якусь із назв ми оберемо», — заявив він.

Пізніше Кошкіна у себе в Facebook запропонувала допомогти Вакарчуку й оголосила конкурс, проте в соцмережі своєрідно сприйняли заклик про допомогу і видали безліч жартів на тему політичного курсу, який Вакарчук НЕ озвучив в інтервʼю.

Користувачі соцмережі запропонували сотні назв. Редакція theБабель вибрала найсмішніші, серед яких: «Не йди!», «Я не готовий», «Слава, просто спiвай!», «Рішучі гальма», «Флегматони вперед», «ВИА — Вакарчук Исполняет Амебу», «Здамся з боєм», «Блок Шредингера», «Там, де нас нема», «Слава — Україні!» та «EffeсtZero».