Політична партія «Сила людей» не підтримає жодного кандидата на виборах президента

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Політична партія «Сила людей» не буде підтримувати жодного кандидата на виборах президента у другому турі. Про це політсила офіційно заявила у себе на сайті.

У заяві йдеться про те, що оскільки 2 березня політична партія оголосила про вихід з виборчої кампанії кандидата в президенти від їхньої партії, вони не нададуть офіційної підтримки жодному з кандидатів у президенти, якого не висунуто «Силою людей» або який не здобув підтримки членів партії за процедурою відкритого партійного праймеріз.

У партії закликали обʼєднатися всі патріотичні ліберально-демократичні сили. Вони зазначають, що головним пріоритетом є перемога на виборах до Верховної Ради.

«Нашою ціллю має стати реформування усіх верств суспільно-політичного життя, починаючи з повної реалізації принципів децентралізації в Україні, продовжуючи зняттям застарілих регуляторних норм для підняття економіки та закінчуючи реформами парламенту та державного апарату. Дотримуючись головного принципу лібералізму [про те], що свобода та відповідальність невіддільні», — йдеться в заяві.