Гриценко назвав умови, за яких підтримає Зеленського у другому турі

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко назвав умови, за яких буде готовий підтримати кандидата в президенти Володимира Зеленського у другому турі виборів. Відповідний пост політик розмістив на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні зустрівся з Володимиром Зеленським. Не для власного працевлаштування або входження нашої команди в його команду, а щоб відчути і зрозуміти людину, яка має реальний шанс стати главою держави. Коротко мої враження з питань, які вважаю суспільно значущими», — зазначив він.

Так, Гриценко уточнив, що Зеленський «не готовий до президентської посади, але повністю усвідомлює всю відповідальність», «буде викорінювати корупцію і мародерство», «не буде здавати Україну Путіну» і «поки не визначився зі своєю «пʼятіркою» кадрових призначень — СБУ, ГПУ, Міноборони, НБУ і МЗС».

Крім того, стверджує Гриценко, він готовий підтримати Зеленського тільки за певних умов.

«Наостанок, оскільки ви мене питаєте: чи проголосую я за Володимира Зеленського у другому турі? Коли він публічно представить свою команду, і якщо кандидати на ключові пости будуть для мене переконливими — тоді, напевно, проголосую, щоб дати і йому, і країні шанс», — уточнив він.