У США квитки на премʼєру «Месники: Завершення» продають на eBay за тисячі доларів, в Україні на OLX — за тисячі гривень

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Вартість квитків на премʼєрний показ американського блокбастеру «Месники: Завершення» у США на інтернет-аукціоні eBay доходить $25 тис. Про це пише телеканал CBS.

За прогнозами, четвертий фільм «Месників» стане однією з найбільших кіноподій року, і деякі люди, які придбали квитки на аншлагові шоу в день премʼєри, сподіваються заробити. Вони намагаються перепродати свої квитки онлайн з неймовірною націнкою, яка сягає кількох тисяч доларів.

Найдешевші квитки на eBay починаються від $750 за пʼять штук. Їхні власники зможуть відвідати кінотеатр у штаті Іллінойс. Телеканал наголошує, що здебільшого найдорожчі квитки продаються на фільм у південних штатах країни.

Офіційно продаж квитків на фільм, який виходить в американський прокат 25 квітня, почався 3 квітня. У CBS не виключають подальшого підвищення цін на квитки.

eBay

В Україні квитки на фантастичний фільм також почали продавати за завищеними цінами. Так, на сайті OLX прихильникам «Месників» пропонують придбати квитки в IMAX на премʼєру від 1 500 грн за штуку.

Olx

Новий фільм «Месники: Завершення» встановив одразу кілька рекордів — рекорд зі швидкості продажів, з кількості проданих квитків і їхньої вартості у мережевих перекупників.

Нагадаємо, премʼєра блокбастеру в Україні запланована на 25 квітня 2019 року.