Netflix випустив перший трейлер третього сезону серіалу «Дивні дива». Герої подорослішали і зіткнулися з потойбічним монстром

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Американська компанія Netflix представила перший трейлер третього сезону науково-фантастичного серіалу «Дивні дива». Відео опублікували на офіційному YouTube-каналі Netflix.

«Одне літо може все змінити», — так анонсували премʼєру творці серіалу.

Події третього сезону «Дивних див» теж розгортається у вигаданому містечку Хокінс в штаті Індіана влітку 1985 року. З перших кадрів у ролику видно, як головні герої подорослішали. Упродовж усього відео стає зрозуміло, що на підлітків чекають нові «дивні дива». Наприкінці трейлера автори показали величезне чудовисько, з яким стикається один з героїв у школі.

Премʼєра першої серії третього сезону відбудеться 4 липня. У сезоні буде вісім епізодів, всі вони будуть доступні відразу ж після релізу.

Серіал «Дивні дива» незабаром після виходу отримав високі оцінки телекритиків. Також він був номінований на премії «Золотий Глобус», BAFTA TV Award, премію «Еммі». Рейтинг перших двох сезонів на IMDB — майже 9 з 10.