На Волині військовозобовʼязаний напав на працівника ТЦК

Автор:
Олександра Опанасенко
Дата:

У Шацьку на Волині військовозобовʼязаний чоловік напав на офіцера групи оповіщення Четвертого відділу Ковельського ТЦК під час служби. Нападнику загрожує до 5 років тюрми.

Про це повідомили у Волинському ТЦК.

У поліції порушили справу за фактом нападу на службову особу під час несення служби.

«Махати кулаками потрібно на сході та півдні України. Саме там ворог атакує нашу державу і намагається знищити наш народ. Для того щоб вам не вручили повістку, варто обрати підрозділ самому та отримати туди рекомендаційний лист. Збройним силам України потрібні всі спеціальності, і ви зможете знайти себе тут», — заявили у ТЦК.

«Суспільне» пише, що нападник — 51-річний чоловік. Постраждалого працівника ТЦК не госпіталізовували.

  • Це вже не перший випадок нападу на військових. Зокрема, 17 червня на Львівщині напали на працівника ТЦК, коли він супроводжував військовозобовʼязаного на проходження військово-лікарської комісії. Внаслідок нападу чоловік дістав черепно-мозкову травму. Його перевели на службу в ТЦК після того, як він дістав тяжкі поранення на лінії фронту.
  • 21 червня у Луцьку на військовослужбовців ТЦК напали з газовими балончиками. Бійці, які зазнали нападу, повернулися на службу в Луцький районний центр комплектування та соціальної підтримки після тривалої реабілітації.
  • У Збройних силах наголошують, що працівники ТЦК — переважно військовослужбовці, які втратили здоровʼя на війні та визнані непридатними до проходження служби в бойових частинах.