У Луцьку на військовослужбовців ТЦК напали з газовими балончиками

Автор:
Олександра Амру
Дата:

На околицях Луцька сьогодні вранці з газовим балончиком напали на військових, які брали участь в антитерористичній операції на сході України (АТО), а під час повномасштабного вторгнення нищили росіян на Донецькому і Луганському напрямках, звільняли Херсонську і Запорізьку області.

Про це повідомили в Оперативному командуванні «Захід».

Як зазначили в ОК «Захід», бійці, які зазнали нападу, повернулися на службу в Луцький районний центр комплектування та соціальної підтримки після довгої реабілітації.

Нападників уже встановили, за свій вчинок вони понесуть покарання, кажуть в Оперативному командуванні.

  • Це вже не перший випадок нападу на військових. Зокрема, 17 червня на Львівщині напали на працівника ТЦК, коли він супроводжував військовозобовʼязаного на проходження військово-лікарської комісії. Внаслідок нападу чоловік дістав черепно-мозкову травму. Його перевели на службу в ТЦК після того, як він дістав тяжкі поранення на лінії фронту.
  • За місяць до цього випадку, 18 травня, на Дніпропетровщині цивільний напав з ножем на сержанта Збройних сил України з районного ТЦК. На військового напали, коли він роздавав повістки військовозобовʼязаним.
  • У Збройних силах наголошують, що працівники ТЦК — переважно військовослужбовці, які втратили здоровʼя на війні та визнані непридатними до проходження служби в бойових частинах.