Генштаб: На фронті за добу сталося 33 боєзіткнення, росіяни втратили 460 військових

Автор:
Ліза Бровко
Дата:

Протягом минулої доби відбулося 33 бойові зіткнення між українським і російським військами. Росія втратила за добу 460 окупантів, три танки і 12 бойових броньованих машин.

Про це пише Генштаб ЗСУ.

На Купʼянському напрямку росіяни вели безуспішний наступ у районі Синьківки Харківської області, а на Лиманському — у районах Білогорівки Луганської області та Тернів, Ямполя і Сіверська Донецької області.

На Бахмутському напрямку окупанти теж безуспішно наступали в районах Богданівки та Білої Гори на Донеччині. Не має успіху ворог і в районі населеного пункту Керамік Донецької області.

На Марʼїнському напрямку українські бійці стримують наступ російських військ поблизу Марʼїнки та Красногорівки Донецької області. Не дають окупантам відновити втрачене положення в районі Урожайного на Донеччині та Новодарівки Запорізької області.

Авіація за минулу добу завдала сім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та два — по зенітно-ракетних комплексах. Українські військові знищили два ворожі ударні гелікоптери Ка-52 та чотири розвідувальні БпЛА оперативно-тактичного рівня. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили чотири артилерійськізасоби на вогневих позиціях, два склади боєприпасів і станцію РЕБ противника.

Facebook / Генеральний штаб ЗСУ