Нардепу Дубінському повідомили про підозру в підробці документів для виїзду за кордон

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Нардепу Олександру Дубінському повідомили про підозру в підробці документів для виїзду за кордон.

Про це повідомляє низка медіа.

Йдеться про виїзд за кордон під приводом лікування батька. За даними слідства, його батько виїжджав без супроводу нардепа і повернувся в країну самостійно. Сам Дубінський, перебуваючи за кордоном, підписував офіційні документи, що може вказувати на їх підробку. Тепер нардепу загрожує до 6 років позбавлення волі.

Як пише «Українська правда», слідство встановило, що депутат виїхав за дозволом 27 червня. Його батько поїхав 26 червня, а повернувся 11 липня. Дубінський же повернувся лише 27 липня. За цей час він встиг побувати в Італії, Хорватії та Іспанії. Він зупинявся у люксових готелях Mediterraneo у Кастельдефельсі та Vincci Bit у Барселоні.

Наприкінці липня Дубінський сам казав, що отримав дозвіл на виїзд для супроводу онкохворого батька. Блогер Антон Швець потім повідомив, що нардеп в Іспанії на відпочинку з дружиною. Дубінського він впізнав за татуюванням на нозі в одній із сторіз його дружини в Instagram.

  • Зараз Дубінський каже, що справа проти нього політична, за нею стоїть голова Офісу президента Андрій Єрмак. Заявляє, що мета справи — «припинити його опозиційну діяльність».