Ракетна атака: У Дніпрі загинули жінка і дворічна дитина. Поранені четверо людей

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У Дніпрі під час ранкової ракетної атаки росіян загинула молода жінка і трирічна дитина. Про жертви повідомив мер міста Борис Філатов, але ніяких деталей він не надав.

Очільник ОВА Сергій Лисак пізніше повідомив, що загиблій дитині було два роки. Російська ракета зруйнувала приватний будинок. Троє людей поранені — 58-річного чоловіка та 57-річну жінку у стані середньої тяжкості доправили до лікарні, 31-річна жінка лікуватиметься амбулаторно.

скріншот

Також російські снаряди влучили у приватне підприємство — там пожежу вже загасили. Є влучання в будівельну базу. На місці працюють пожежники, постраждала 70-річна жінка.

Уночі росіяни обстріляли з артилерії Червоногригорівську громаду Нікопольського району. Жертв і постраждалих немає.

Військові з Повітряного командування «Схід» збили 7 крилатих ракет у небі над Дніпропетровщиною.

  • Уранці 28 квітня російська авіація завдала масованого ракетного удару по Україні. Вибухи лунали в Київській, Дніпропетровській, Черкаській, Полтавській та інших областях.
  • Дві ракети вдарили по Умані — вони поцілили у склади та житлову девʼятиповерхівку, у якої обвалився під’їзд. Поки відомо про пʼятьох постраждалих.
  • Над Києвом збили 11 ракет і два дрони. В Оболонському районі уламки перебили локальну лінію електромереж. Люди не постраждали.