Морські безпілотники атакували бухту Севастополя

Автор:
Софія Телішевська
Дата:

В окупованому Севастополі близько 04:46 за місцевим часом у центральній частині міста пролунав сильний вибух, а після цього ще декілька.

Про це повідомляє кореспондент «Крим.Реалії».

За його словами, перед вибухом не було чути ні шуму ракети, що летить, ні стрілянини з автоматичної зброї.

Російський ставленик у Севастополі Михайло Розвожаєв сказав, що місто атакували морські безпілотники, мовляв, російські сили «відбили атаку».

«Рано-вранці наш флот відбив атаку надводних безпілотників. Загалом до цієї години знищено три обʼєкти. Вони намагалися проникнути в бухту, наші моряки по них вели вогонь зі стрілецької зброї», — заявив він.

Розвожаєв також запевнив, що кораблі не постраждали, але російська «Дирекція розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури» Севастополя повідомила, що морський пасажирський транспорт призупинив свою роботу.

Ввечері 20 березня в окупованому Криму пролунала низка вибухів, окупаційна влада заявила про атаку безпілотниками. У Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили, що у Джанкої були знищені російські крилаті ракети типу «Калібр НК» під час їхнього транспортування залізницею.

  • Росія окупувала Крим після силової блокади українських військових частин і незаконного референдуму 16 березня 2014 року. Українська влада неодноразово заявляла, що налаштована на деокупацію всіх захоплених із 2014 року росією українських територій, зокрема Криму.
  • Міністр оборони України Олексій Резніков припустив, що Україна може повернути Крим без бою на тлі внутрішньої кризи у рф.