У Києві облаштували понад 430 пунктів обігріву. Кличко назвав закиди президента і депутатів «Слуги народу» дивними

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що в столиці облаштували понад 430 пунктів обігріву, ще 100 збираються розгорнути в разі надзвичайної ситуації.

Роботу вказаних пунктів забезпечують близько 500 генераторів. У пунктах люди можуть зарядити телефон і зігрітися. У приміщеннях є запас питної води.

Також незабаром місто отримає 12 пересувних модульних котелень, які замовило спеціально під пункти обігріву.

Мер наголосив, що міська влада робить усе можливе для життєзабезпечення столиці та її мешканців. Він назвав закиди президента і депутатів «Слуги народу» дивними.

«Коли вчора я їздив перевіряв роботу пунктів, зустрічаю народних депутатів від партії влади. І вони в приватній розмові мені говорять, що всі пункти, де вони побували, відкриті і працюють. А потім постять якісь незрозумілі фото. Це виглядає, м’яко кажучи, негарно. Як для українців, так і для наших іноземних партнерів», — заявив Кличко.

  • 25 листопада президент Зеленський дорікнув столичній владі за «профанацію» з відкриттям «Пунктів незламності». Того ж дня Кличко заявив, що в столиці працює понад 400 пунктів обігріву.
  • Наступного дня депутати «Слуги народу» перевірили роботу столичних пунктів. Голова СН Давид Арахамія заявив, що в Києві з 530 «Пунктів незламності» 20% виявилися зачиненими.
  • У Київській області в 69 громадах ще в кінці жовтня встановили понад 700 пунктів обігріву.