Генштаб: Унаслідок удару по окупаційній адміністрації Голої Пристані загинули 18 осіб

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Унаслідок удару по будівлі, яку займала окупаційна адміністрація Голої Пристані (Херсонська область), загинули 18 осіб.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил.

«Окупанти продовжують помирати в Україні. Підтверджено інформацію про втрати противника внаслідок вогневого ураження по адміністративній будівлі в Голій Пристані Херсонської області. За наявною інформацією, 18 російських загарбників знищені, двоє поранені», — йдеться у зведенні Генштабу.

Також 2 листопада в районі містьа Енергодар Запорізької області ЗСУ знищили зенітний ракетний комплекс С-300 та вантажівку з боєприпасами, а приблизно 20 військовослужбовців противника отримали поранення різного ступеня тяжкості.

3 листопада в Мелітополі українські військові вдарили по пункту управління противника, розміщеному в будівлі промислової зони. Орієнтовно 50 загарбників поранено та знищено до 10 одиниць військової техніки. Також пошкоджено майже 80 одиниць військової техніки різного типу, які ворог ховав в ангарах.

  • 3 листопада стало відомо, що в Голій Пристані, що на південь від Херсону, обстрілом знищено окупаційну адміністрацію. Її представники заявили про удар системою HIMARS. Епіцентром влучання став кабінет так званого голови місцевої адміністрації геннадія недялкова.